Nederland en Frankrijk scoren niet in eerste helft

Het Nederlands elftal heeft in de eerste helft van de wedstrijd tegen Frankrijk geen doelpunt weten te scoren. Beide teams speelden slordig en kregen weinig kansen. Frankrijk kwam in de beginfase met een goede aanval, maar de Nederlandse verdediging hield stand. Nederland kreeg een kans via een vrije trap van Davy Klaassen, maar de bal ging net naast. De eerste helft eindigde met een score van 0-0.

Samenvatting

"De eerste helft van de wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk eindigde in een doelpuntloze gelijkstand. De wedstrijd was slordig, met weinig kansen voor beide teams."

Categorieën

Na 45 minuten houden Nederland en Frankrijk elkaar in evenwicht. Na een aantrekkelijke eerste helft gingen de ploegen de kleedkamers in met een 0-0 ruststand.